Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 10. 2011

Prilagodite tufne

svom stilu

Tufne su na vrhu liste ovosezonskih trendova, SML vam pruža mali osvrt na to kako sve možete da ih nosite.

Za početak, uz tufne će sjajno ići crveni ruž! Te krenuvši od toga, jedan second hand komad može biti sjajan izbor za ovosezonski trend. Makar i u detalju. Torbica na tufne, ili cipele mogu da budu potpuno razoružavajuće romantičan element. Što znači da mogu biti itekako zanimljive i prihvatljive. Bez obzira što su više od 100 godina u upotrebi one ove godine kao najzavodljivije šiparice marširaju modnim pistama. One Marc Jacobsa su potpuno fantastične u svojim uskim formama i zanimljivim kombinacijama, Jason Wu, jedan od omiljenih dizajnera Michele Obama, se takođe u kolekciji koju je radio za lanac prodavnica Target, obilato koristio ovim dezenom. Stella Mc Cartney je “osvetlala” obraz nasleđu Britanije koristeći tufne u svojoj kolekciji na zanimljiv način.

E sad ako volite, što je za svaku pohvalu, da unesete malo i sebe u svoj stil, onda evo nekoliko saveta kako da sami uradite nešto po pitanju ovog trenda, a ne neophodno da kupite novi komad:

- Ako spadate u one koji ne žele da pogreše, marama ili ešarpa na tufne, svakako može da bude sigurno rešenje. Ukoliko nađete neki komad tkanine, čak i neobrađenih ivica (što će značiti da ne idete kod lokalne krojačice da Vam porubi komad tkanine) možete sjajno da upotpunite svoj imidž.

- Ukoliko ste voljni da eksperimetišete, uzmite svoj jednobojni džemper na koji ćete zašiti dugmad i time simulirati dezen koji je u modi. Vodite računa o tome da našivate dugmad tako da vam u svemu tome bude udobno i da džemper ne postane čudnog oblika od količine “tufni” na njemu.

- Na nekoj jednostavnoj košulji možete postići sjajne rezultate dodajući isečene krugove u jednoj ili više boja, dobićete komad koji može da bude “rame uz rame” sa Stellom McCartny (ukoliko pažljivo budete zašivali!?)

- Bedževi su takođe rešenje. Jedan detalj grupisanih bedževa može biti sjajan izbor za trendi imidž.

- Uzmite stari komad garderobe na tufne i preradite u novi koji će formom biti aktuelan. Možda se u ormaru nalazi neka suknja koja plače za sužavanjem.

Ostaje nam da vidimo koliko ćete biti uspešni i poželimo da ostavite sjajan modni utisak na vašu okolinu...

Sml.rs je uvek za vas tu!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search