Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 09. 2011

Špic cipele

Veliki povratak

Dok uveliko koračate ka modnoj sezoni pred nama, ne zaboravite da pratite modne putokaze, a najupadljiviji od njih nam dolazi u špicastoj formi. Tako je, špicaste cipele su se vratile u punom sjaju! Zato, ako pripadate ženama kojima platforme ne odgovaraju, ovo je vaše vreme. Špic cipela je klasična, raznovrsna i prefinjena, što nam govore i nove  kolekcije dizajnera cipela, pa su u Manolo Blahnik kolekciji za predstojeću jesen/zimu, špicasti vrhovi dominirali na čizmama, salonkama i sandalama, dok su modni trendovi koji uključuju povratak 60’tih, zmijski print i lurex na modnim pistama prikazali varijacije na temu cipela sa špicom. Za to vreme, Salvatore Ferragamo gleda još dalje, pa je za sledeće proleće najavio špicaste cipelice.

Postoji mnogo stilova ovakvih cipela, pa ako ste skloni špicastom izboru, sigurno ćete naći par u koji ćete se zaljubiti. Ovakve cipele su sexy jer stvaraju iluziju da su noge duže, uvek su elegantne i uvek možete da se igrate kombinujući ih sa raznim odevnim komadima. Zato uživajte u ovoj osvežavajućoj promeni i proslavite dolazak jeseni uživajući u novom trendu.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

slavica   |    31. 10. 2011   |   19:15:17

bravo

Bas se radujem,,mislim da ih zene vole a za nas starije dobre su i sa nizom stiklom./.znaci,,zivele cipele

pošalji odgovor
Zorica   |    11. 10. 2011   |   11:29:41

Naslov

konacno mogu da nosim vintage spicaste cipelice !:-)

pošalji odgovor
gaga   |    15. 09. 2011   |   12:38:11

cipele

hvala bogu po meni nisu ni izlazile iz mode

pošalji odgovor
Natasa   |    14. 09. 2011   |   22:24:08

spic cipele

KONACNO!!!!!!!...Super!!!!!!...

pošalji odgovor
Search