Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 09. 2014

IN/OUT lista za jesen 2014!

Ne propustite ova dva ključna spiska...

Jesen je pred nama, čak i ako nam se čini da leto još nije ni stiglo, pa je vreme da se ozbiljno pozabavimo informacijama šta su ključni, IN komadi a šta je totalno OUT u sezoni pred nama.

Ako želite da budete u korak sa modnim dešavanjima, bez obzira na to koji stil preferirate i da li pratite trendove, ove jeseni znajte da je najbolje da se otarasite baletanki i torbi na jedno rame u koledž stilu, kao i plastičnih ogrlica i nitni na bilo kom delu garderobe... Takođe, nema mesta za ravne platforme ali i patike sa anatomskom petom (i zahvalni smo na tome) kao i za šalvare i sve vidove pantalona koje liče na pidžamu i providne materijale. Kratki topovi se takođe povlače, kao i mikro šortsevi.

Sve gore navedeno ustupa mesto novim zvezdama sezone!

Neutralni kolorit je sveobuhvatan i apsolutno dominira. Kockaste tašne, masculine cipele i krupni, zlatni nakit vladaju aksesoarima. Krzno može biti samo u boji, dezen je karo a pletenine i trikotaže su svuda, kao i vuna za koju se sa modnih revija vidi da će biti izuzetno tražena.

Forme su jasne, pročišćene i definisane, haljine ženstvene a kaputi strukirani i elegantni. Takođe, dekoracije u vidu perli, šljokica i kristala, u diskretnim varijantama se provlače kroz odevne komade za jesen.

Pratite strelice i pogledajte naš izbor IN komada, kao i čega treba da se otarasite na OUT listi:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search