Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 07. 2011

Kako kupovati dok traju rasprodaje?

Pametno iskoristite popuste

Takozvana inteligentna kupovina podrzaumeva da, kao prvo, na spisak stavite stvari kao što su: kožne jakne, široke pantalone, clutch forme tašni, romantične modele košulja ili haljine u materijalima kao što su brokat, svila ili muslin, ako govorimo o sezoni koja polako stiže, ali NE nikako i uske pantalone u boji sjajnog sunca koje biste mogli da ponesete u slučaju da želite da vas svi vide ili postanete neka vrsta putokaza.? Ako ste se već malo "informisale" o stanju na gondolama, rafovima i štenderima (i pod štenderima, ima i toga, verujte nam na reč) onda je sledeći korak napraviti plan "bitke" koja nas očekuje, a koja za cilj ima da zaštiti naš poluprazni i "napaćeni" novčanik od nepotrebnog dodatnog ojađivanja (ako smemo tako da kažemo).  Upravo zbog toga, napravili smo vam listu koja će vam pomoći da kupite nešto i za leto ali i ono što ćete sa zadovoljstvom nositi i tokom zime koja nam stiže.Evo naših saveta:

Šta kupiti?

Sve one letnje stvari na super popustima koje možete nositi ODMAH!
Bikini, sandale. šortseve. široke haljine, top, tunike, torbe za ili one koje podsećaju na plažu, naočare za sunce. Sve ovo možete spakovati direktno u torbu ili kofer i uputiti se na more, ako to do sada niste učinili. Ali pod jednim uslovom! Da su cene zaista doživele ozbiljna sniženja i da 70%, matematičkom progresijom je primenjeno i na komad koji gledate, u suprotnom dobro razmislite da li biste to poneli i sledećeg leta ali STVARNO!

Farmerke širokih nogavica ili potpuno ravne!
 Verovali ili ne, u novoj sezoni ima veoma mnogo modela koji su baš ovakvog kroja. Ako već kupujete džins razmislite o ovom pravcu koji će svakako čim dođe zimska sezona od vas da napravi nekoga ko je u trendu ili bar nekoga koji je za mali novac uspeo da bude po poslednjoj modi. Ako ne pratite trendove, nego ste srećnica koja tačno zna svoj stil, predlog je da kupujete klasike i time rešite period koji dolazi.

Romantične košulje
Trend romantičnih košulja je postao novi klasik u formi. Traje već neko vreme i nikad ih nije dosta u ormaru, skloni su da kažu pomodari. Ako želite jednu ili dopunjavate postojeću količinu, tražite one koje imaju mašne, visoko kopčanje, plastrone...I sve to u elegantnim tkaninama poput muslina, svile ili satena. Dobro u ovom komadu je što ih možete nositi odmah u nekim prilikama i sa istim elanom onda kada preko njih kada se spuste temperature, obučete sako.

"Lude" cipele
Visoke potpetice, će i u novoj sezoni vladati carstvom cipela. Polako nestaju cipele sa platformama, ili se bar tako čini  i vračaju se forme na visoke i tanke štikle. Ove zime su i sandale sa čarapama ili soknama potpunio u redu, što će reći da ne morate samo kupovati zatvorene cipele. Jedino pravilo je da imaju visoku štiklu!

Cvetni dezeni
Cveće neće "uvenuti" tokom zime kao dezen, jedina razlika je u tome što su novi zimski cvetovi na tamnijim pozadinama. Imajte to u vidu ako budete krenuli u kupovinu jednog ovakvog komada.

Mala crna haljina
Treba li posebno objašnjavati nešto što je decenijama deo saveta modnih stručnjaka može biti pravi posao za male pare u toku rasprodaje, a veliki modni znak svima da znaju sa kim pričaju!

Kožne jakne
Tokom prezentacije proleće leto 2011, videli smo ih u svim bojama i formama....e sad su te iste na rasprodaji, a pritom i dalje predstavljaju trend jesen-zime 2011. Dakle, neka neka od njih igra jednu od glavnih uloga u novoj modnoj sezoni! Da li treba da vam napomenemo da su ovi komadi po punim cenama nekad potpuno nedostupni!?

Clutch torbe
Svi mi znamo da je clutch torba ona koja ima kopčanje na vrhu sa metalnom kopčom u susret. To su male i pljosnate, često elegantne i bleštave, a nose se u ruci ili pod mišicom. Videli smo ih u raznim opcijama ovog leta a znamo da će biti hit i jeseni i zime pred nama. To je pravi pogodak za kupovinu koja je inteligentna jer ćete po maloj ceni doći do ultimativnog trenda.

Plemenite i voluminozne tkanine
Svila, brokat, saten, muslin a sve to u bogatim volumenima...molimo VAS! To je jedan od osnovnih modnih trendova nove sezone, te tako i vi dobro pogledajte i pametno kupujte. Ako otkrijete komad koji odgovara ovom opisu, odmah ga odložite sa strane! Naš savet, iz nivoa sportskog rečnika bio bi PUCAJ!

Ostvarenje snova?!
Haljina koju ste mesecima obilazili je snižena za 70%? Vreme je za akciju! Kupujte ali nikako bez probe...još jedne...finalne. Budite iskrene prema sebi! Da li vam se odista sviđa ili je ljubav nestala (dešava se...znate to i same, zar ne?!)

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search