Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 01. 2016

Sonia Kashuk o make up trendovima u 2016.

Poznata šminkerka i vlasnica brenda za ulepšavanje daje svoje savete kako nositi trendove godine

Sonia Kashuk važi za legendu u svetu šminkanja, a poznato je i da voli da deli savete koji su vanvremenski i često se odnose na to da najpre treba negovati kožu, a na lice nanositi što manje proizvoda za šminkanje. 

Za 2016. godinu predlaže da manje koristimo tehnike konturisanja, već da se vratimo prirodnijem izgledu, koji je dovoljno naglasiti hajlaterom.

Kada je u pitanju šminkanje očiju, one su sada u drugom planu, jer su usne jarke, crvene, a njen savet je da ekseprimentišete sa satenskim, mat ili pliš teksturama, tako da stari, klasični crveni ruž dobije jednu novu, modernu dimenziju.

Ako pak želite da naglasite oči, iskoristite boje, posebno plavu, koja je fantastična za toplije dane i daće vam glamurozni retro izgled. Eyeliner u boji je must have 2016!

Istaknite jagodice uz rumenila u nijansama terakote, koja je pored ružičaste i nijansi kajsije, neočekivano popularna. Koristite kremaste i sjajne teksture za svež, prirodan, zdrav izgled. 

Vratićemo se na pravilo koje je poput zvezde vodilje za Soniu Kashuk, a to je da vam ne treba 18 proizvoda na licu na biste bile lepe!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search