Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 01. 2016

Prolećni trendovi koje ćete obožavati

Akcentujte oči

Boje variraju od nežno do purpurne roze, boje breskve i crvene za usta, dok je za šminkanje očiju preporučljivo korišćenje više boja. Naravno, pre početka šminkanja, preporučuje se podloga u vidu tečnih pudera. U modi će biti i sjajevi za usta, šljokice koji će ženama davati privlačniji izgled. Zemljano braon boja na usnama je takođe dozvoljena, dok neki kreatori, preporučuju svetlucave senke za oči.

Ipak, pravi bum, kada se šminkanja očiju tiče, napraviće trend koji mnogi preporučuju – sve nijanse plave senke za oči, roze ili boje breskve, uokvirene olovkom za oči ili ajlajnerom. Olovka ili ajlajner ne moraju biti u crnoj boji ili isti kao senka, a klasično praćenje linije oka i obrva se ne mora pratiti, a ajlajner se sada nanosi ispod oka. Štaviše, preporučuje se mačkasto šminkanje koje daje pomalo egzotičan izgled. Mnoštvo šljokica i sjaja i zlatni tonovi su takođe u trendu.

Ove sezone, akcenat će biti i na maskari, na koju se poslednjih nekoliko godina nije puno obraćala pažnja. Sada, ponovo se u modu vraća maskara u boji, a kao hit boja preporučuje se plava. Ko voli, može da nosi i veštačke trepavice, koje izgledaju futuristički i luckasto.

Kada je o obrvama reč, preporučuje se prirodan oblik, koji je poželjno pojačati odgovarajućom olovkom, a u modu se vraća i rumenilo, koje bi trebalo da elegantno ističe jagodice. Svetlucav ten, odnosno puder, takođe se vraća u modu.

www.Fashionisers.com

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search