Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 03. 2012

Annabel Tollman

Ona oblači zvezde

Nekadašnja modna urednica magazina Interview, Annabel Tollman, rođena je u Briselu, a odrastala je u Londonu i Njujorku. Piše za najprestižnije magazine, napomenućemo samo: The New York Times, Vogue, Elle, InStyle, a kao stilista sarađuje sa Scarlett Johanssen, Mariahom Carey i sestrama Olsen. Veliki je ljubitelj glamura starog Holivuda, a Shakira i Liv Tyler, sa kojima takođe radi, je obožavaju jer ume da od viška kilograma stvori utisak savršenih oblina.

Annabel spada u red najmoćnijih stilista Holivuda, a iako su joj najnovije kolekcije prestižnih modnih kuća na dohvat ruke, uživa u vintage odeći i modnim dodacima, koje najčešće nalazi na eBay-u. Njena mantra "Stvori bajku i živi u njoj" se ne odnosi samo na žene sa dubokim džepom, već se obraća svima koji imaju želje da izgledaju šik. 

Annabel savetuje da zimske kapute kupujemo usred leta, jer su tada najjeftiniji, a kada je reč o oniline kupovini, vodi se sledećim pravilima: uvek licitira u poslednjoj sekundi, umesto vage koristi metar, a njeno rešenje za vruće dane, koji nam predstoje je krajnje jednostavno: baletanke, mini suknja i majica na pruge. 

Annabel voli da "šeta" kroz dekade, te tridesete i osamdesete uspešno uklapa sa aktuelnim komadima, a na etikete ne obraća puno pažnje, mada je vrednost vintage komada kuća Chanel ili YSL nepreocenjiva. Osim odeće i obuće, Annabel se oslanja na eBay i slične sajtove i prilikom uređenja prostora za život i rad.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Katie Grand

Katie Grand

Nezaustavljiva kreativna sila ...

Philip Bloch

Philip Bloch

Od stiliste do glumca ...

Arianne Phillips

Arianne Phillips

Kostimograf i stilista ...

Anna Bingemann

Anna Bingemann

Rafinirani senzibilitet ...

Nicole Chavez

Nicole Chavez

Stil koji oslikava ličnost ...

Search