Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 02. 2012

Philip Bloch

Od stiliste do glumca

Modna stručnost Philipa Blocha, najpoznatijeg kao stilista poznatih, pridobila je pažnju zvezda "sa crvenog tepiha". Oblačeći Halle Berry, Sandru Bullock, Selmu Hayek, Nicole Kidman, Drew Barrymore, Jennifer Lopez i mnoge druge, Bloch se uvek starao da njegova garderoba ostavi neizbrisiv utisak.

Poslednjih godina, Bloch je izašao iza kulisa direktno pod svetla reflektora - bio je odabran da producira i glumi u filmu "The Unseen" koji je prikazan na Starz Network-u 2007. godine. Od tada, Bloch se pojavio u 12 drugih filmova, uključujući letnji hit 2009, "Bruno", kao i novi film Olivera Stonea, "Wall Street 2: Money Never Sleeps". Pored glumačke karijere, Bloch ima dug staž i kao pisac - pisao je za internacionalne magazine kao što su Elle, Fashion Quarterly i Detour, a bio je i jedan od urednika InStyle magazina. Takođe je autor knjige "Elements of Style" koja je izdata 1999.

Kao vrstan poznavalac mode, dao je bezbroj intervjua o modi, trendovima, stilu i trikovima za kupovinu. Redovno se pojavljuje na većini velikih TV mreža u vestima i emisijama, a često je prisutan i na VH1, MTV, CNN, E!, Style Network...

Osim što je stilista, Bloch je, takođe, i kreator. U junu 2000, Bloch je uspešno dizajnirao i promovisao kolekciju nakita, a 2007. je pokrenuo pret-a-porter liniju ženske odeće, osmišljenu tako da kombinuje stil velikih zvezda sa svakodnevnim, pristupačnim cenama. Bloch je vrlo angažovan kad je reč o dobrotvornom radu, i redovno sarađuje sa drugim dobrotvornim organizacijama. Ambasador je Youth Aids organizacije, gde je vodio različita dešavanja sa svojim slavnim kolegama. Nakon cunamija 2005, Bloch je sarađivao sa Clothes Off Our Back kako bi koordinirao tromesečnu dobrotvornu akciju za skupljanje sredstava za UNICEF-ov Tsunami Relief Fund (fond za saniranje posledica cunamija).

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Katie Grand

Katie Grand

Nezaustavljiva kreativna sila ...

Annabel Tollman

Annabel Tollman

Ona oblači zvezde ...

Arianne Phillips

Arianne Phillips

Kostimograf i stilista ...

Anna Bingemann

Anna Bingemann

Rafinirani senzibilitet ...

Nicole Chavez

Nicole Chavez

Stil koji oslikava ličnost ...

Search