Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 11. 2011

Anna Bingemann

Rafinirani senzibilitet

Anna Bingemann istovremeno radi u svetovima autorskog i komercijalnog filma, mode za poznate i štampanih medija. Poznata je po tome što je katapultirala u svet mode zvezde kao što je Uma Thurman, Rachel Weisz, Claire Danes, Rosario Dawson i Naomi Watts u zvezde koje su već godinama zapažene na svakom crvenom tepihu. Ona je posredovala u mnogim saradnjama poznatih glumica i modnih kuća, ali bez obzira na naklonjenost Holivudskom stilu, Anna je poznata po jasno definisanom i rafiniranom senzibilitetu.

Njena izloženost Vivienne Westwood, New Romantics-ima i kulturološkoj revoluciji u Londonu 1980-tih ostaje sveprisutna u njenom radu. Radila je na filmovima Vanilla Sky, The Biographer, sarađivala sa Britney Spears i Julia Roberts na muzičkim spotovima i drugim projektima pa se lako može reći da je ona jedna od najsvestranijih stilista u svom poslu.

Istovremeno predviđajući trendove i napredujući u karijeri, ona uvek zna šta je aktuelno. Modni urednici je konsultuju po pitanju trendova, stilskih saveta i komentara za modu sa crvenog tepiha. Njene klijentkinje je često pitaju za savete u vezi novih projekata. Anna ne potpada lako pod uticaj trendova i komercijalne mode, već uvek veruje svom instinktu. Anna ne pripada ni jednoj grani modne industrije, zato što je jedna od retkih koja se šeta kroz sve njih nezavisno, ali uzimajući u obzir svaku od njih.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Katie Grand

Katie Grand

Nezaustavljiva kreativna sila ...

Annabel Tollman

Annabel Tollman

Ona oblači zvezde ...

Philip Bloch

Philip Bloch

Od stiliste do glumca ...

Arianne Phillips

Arianne Phillips

Kostimograf i stilista ...

Nicole Chavez

Nicole Chavez

Stil koji oslikava ličnost ...

Search