Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 01. 2014

Erykah Badu: Novo lice kuće Givenchy

Kampanja sa jasnom porukom

Riccardo Tisci je ponovo iznenadio modnu javnost kada su osvanule fotografije za reklamnu kampanju za proleće/leto 2014. godine.  Kreativni direktor ikonske kuće Givenchy je izjavio da je želeo da poznata pevačica neobičnog i prepoznatljivog stila, jedna od najbolje obućenih žena koje je upoznao, Erykah Badu bude deo njegovog tima, ali da to nije jedini razlog zbog kog se našla na zanimljivim fotografijama reklamne kampanje.

Tisci je insistirao da kolekciju inspirisanu afričkim etno motivima prezentuje Afro-Amerikanka. Iako se pričalo da će angažovati Beyonce ili Rihannu, Tisci je definitivno napravio neočekivan i mudar izbor, a insistira na rasnoj različitosti koja je česta tema modnih rasprava. On dodaje da je rastao u porodici u kojoj su svi narodi tretirani isto, a veruje da je pomogao lansiranju nekoliko uspešnih karijera manekenki Afro-američkog porekla, poput Joan Smalls.

Tisci se nada da će se na pistama naći više različitih devojaka, te da će se modeli birati prema izgledu a ne boji kože.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search