Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 10. 2014

Počinje 36. Perwoll Fashion Week

Od 22. do 31. oktobra.

U Ustanovi kulture Parobrod sinoć je zvanično najvaljen 36. Perwoll Fashion Week koji će biti održan u periodu od 22. do 31. oktobra.

Prisutne je pozdravila Dragana Marković, predstavnica brenda Perwoll koji sa uspehom prati modu i podržava trendove te je i četvrti put za redom partner Fashion Week-a.

Zatim se ispred Ambasade Švedske, koja je zemlja gost-domaćin Nedelje mode obratila gospođa Liselot Martinenko Agerlid, zamenica šefa misije Ambasade Švedske u Beogradu i najavila revije švedskih dizajnera i edukativna predavanja Tomasa Gunarsona, fotografa i blogera iz Švedske i najznačajnije ličnosti na polju mode u Švedskoj Lote Alvar, što predstavlja zajednički program Perwoll Fashion Week-a i manifestacije "Swe u svemu" kojojm se obeležava mesec švedske kulture.

U nastavku večeri, Nenad Radujević, direktor Fashion Week-a, ukratko je predstavio brojne modne programe u kojima ćemo uživati tokom narednih dana i pozvao prisutne da u prostorijama Parobroda uživaju u izložbi švedskih fotografkinja pod nazivom „Različita odstojanja – između modne fotografije i umetnosti“, foto retrospektivi desetogodišnjeg rada Ana Ljubinković i izložbi skica i crteža novih trendova dizajnera BFW Design Collective-a, kao i diplomskih radova studenata vodećih modnih akademija kod nas.

Ceo program 36.Perwoll Fashion Week-a pogledajte OVDE!

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search