Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 10. 2014

Revija Igora Todorovića na 36.Perwoll Fashion Week-u

Modni spektakl u Metropolu

Igor Todorović, renomirano ime srpske mode, predstavio je svoju ekstravagantnu novu kolekciju, u okviru 36.Perwoll Fashion Week-a!

Revija salonskog tipa, u skladu sa tradicijom najpoznatijih ateljea visoke mode, održana je u hotelu Metropol, a u publici su se našle VIP zvanice iz sveta mode, javnog života, biznisa i politike.

„Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovićaje kolekcija koja je inspirisana glamurom francuske mode 50-ih godina prošlog veka. Prikazni modeli su izrađeni od najprestižnijih tkanina, krzna i rukom dorađjivanih detalja u perlama, vezu i čipki. Kolekcija svojom estetikom sledi prepoznatljivi modni potpis Ateljea Igor Todorović, a luksuzni komadi iz ove kolekcije su namenjeni damama koje uživaju u sofisticiranim modelima koji na najbolji način ističu ženstvenost.

Gotovo svaki izlazak modela bio je propraćen aplauzom publike, a ambijent hotela Metropol, odličan izbor muzike i vešto osmišljena koreografija učinili su da ova prezentacija bude zaista jedinstven doživljaj. Najnoviju kolekciju Igora Todorovića koja je večeras imala premijeru u Beogradu publika u Abu Dabiju imaće priliku da vidi krajem novembra, a u martu naredne godine kolekcija će biti predstavljena u Parizu.

Ako želite da pratite novosti i novitete direktno iz ateljea Igora Todorovića, pratite njegovu oficijelnu Facebook stranu OVDE!

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search