Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 09. 2016

Filmski festivali u znaku prelepih trudnica

Clémence Poésy, Olivia Wilde i Natalie Portman van konkurencije

Završen je filmski festival u Veneciji, na kom smo pored odličnih filmova, mogli da vidimo i predivne toalete, a naše glasove dobijaju Lily Rose Depp, Amy Adams, Sloboda Mićalović, Emma Stone, dobitnica nagrade za najbolju glumicu, kao i IT par, Alicia Vikander i Michael Fassbender.

Ipak, najviše pažnje je skrenula Natalie Portman, koja je po drugi put trudna i baš u Veneciji je to ceo svet saznao. U Dior haljini, izgledala je poput prave dive zlatnog doba Holivuda, a ne tako daleko, na Deauville American Film festivalu u Francuskoj, trudnički stomak je po prvi put pokazala uvek prelepa Clémence Poésy, koja je došla da podrži starog prijatelja, Daniel Radcliffea.

U Sonia Rykiel haljini, Poésyjeva je zaista izgledala blistavije nego ikada, a na pitanja o svom ljubavnom životu, jednostavno je odgovorila da se o tome ne razgovara, mada se nagađa da će prvo dete roditi krajem oktobra.

U toku je i veliki festival u Torontu, znan kao TIFF, pa smo iskoristili priliku i već izdvojili svoje miljenice, među kojima su Dakota Fanning i pogodili ste, još jedna trudnica, Olivia Wilde, koja uvek izgleda raspoloženo i ženstveno.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako su ove divne, glamurozne dame osvojile filmske festivale, a listu pobednika iz Venecije možete videti na zvaničnom sajtu.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search