Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 03. 2014

Clémence Poésy: Klasika jedne Parižanke

Neobična lepota prepoznatljivog stila

Clémence Poésy sigurno prepoznejete iz filmova o Harry Potteru  ili iz serije Gossip Girl. 32- godišnja Parižanka je bila lice Chloe parfema i Maison Martin Margiela nakita, a spada u red ambasadora kuće Chanel, zajedno sa Poppy Delevinge i Diane Kruger. Nevinog izgleda, šarmatna 31-godišnja glumica u rodnoj Francuskoj nosi status velike nade kinematograife, a uprkos tome što tečno govori špnaski, italijanski, engleski i naravno francuski, sebe nikada nije videla u ulozi holivudske dive.

Glumom je počela da se bavi u ranim tinejdžerskim godinama i do sada je snimila više od 20 filmova i glumila u desetak TV serija. Neki od filmova su doživeli velike hvalospeve kritičara, poput In Bruges, u kom joj je partner Colin Farrell. Sa James Francom se pojavila u filmu 127 sati, a tokom prošle godine je promovisala dirljivu dramu Mr. Morgan's Last Love, u kojoj pored nje glavnu ulogu tumači proslavljeni Michael Caine. 

Osim glumačkog talenta i neobične lepote, Poésy krasi ležeran, tipično francuski stil. Van trendova i modnih okvira, ona je poput Vanesse Paradis, uvek obučena u skladu sa prilikom, ali nikada ne nosi komade koji odskaču od njenog stila.

Poésy obožava čizme, šešire, oversized sakoe, a kada su boje u pitanju glavnu reč vode crna, bela i crvena. Graciozna, mesvakidašnja, ne dozvoljava da bude rob etiketi, već svojim odevanjem spaja klsiku i moderne elemente, koji su sastavni deo života jedne mlade žene.

Na Nedeljama mode je rado viđen gost, mada sem Chanel revija možete je sresti samo na revijama kuća Burberry ili Stella McCartney.

Gotovo bez trunke šminke i uvek sa kosom kao da je tek ustala iz kreveta, Clémence je sušta suprotnost svojih koleginica sa druge strane okeana. Ona je svoja i to je najveći modni kompliment koji iko može da vam da. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search