Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 05. 2016

Blake Lively osvaja Kan trudničkim stilom

Glumica je zanosna i na crvenom tepihu i van njega

Blake Lively oduvek zna kako da skrene pažnju modne javnosti, te nas ni njena pojavljivanja u Kanu nisu razočarala. Naprotiv, buduća mama je pokazala da trudnički stomak nema nameru da krije, a ako smo mislili da je tokom prve trudnoće izgledala božanstveno, sada je nadmašila sebe.

Ona je zasijala u pretežno Versace toaletama, koje su veoma seksi, odvažne, ali i u mladalačkoj Giambattista Valli haljini, koja je skrenula pažnju na njene izvajane noge.

Potpetica se ne odriče ni tokom dana, tako da je zanimljiva Versace haljina u zeleno-teget kombinaciji izgledala zadivljujuće, uz par zlatnih, atraktivnih sandala. 

Crveni kombinezon, koji je ponela na promociji filma "Cafe Society" je zasenio sve prisutne, a ono što je uvek zanimljivo kada je Blake Lively u pitanju je da ne nosi jaku šminku, kao i da je njena bujna, zlatna kosa uvek pomalo neuredna, veoma trendi i veoma seksi.

Lepotica je uzdrmala Kan svojim uzbudljivim izdanjima, koje možete videti u galeriji, a kako festival traje do 22. maja, očekuje nas još sjajnih ideja i kombinacija nekadašnje "Gossip Girl" devojke, danas supruge Ryana Reynoldsa.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search