Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 10. 2014

Blake Lively - besprekorni stil buduće mame

Mlada glumica prava inspiracija za trudnice

Blake Lively, 27-godišnja glumica i supruga Ryan Reynoldsa, skrivala se od javnosti na samom početku svoje trudnoće. Nakon zvanične objave na svom sajtu Preserve, Blake je rešila da pokaže da i u trudnoći opravdava status modne ikone u usponu.

Mlada lepotica, lice Gucci i L'oreal-a, najčešće nosi modele malo poznate kuće Michelle Kim, koja se prodaje upravo na sajtu koji je ona nedavno pokrenula. Ona se pojavila na dve zabave, oba puta je ponela maxi haljine, ali je na Michael Kors žurki odabrala nežnu i romantičnu haljinu koja je istakla njen stomačić, dok je samo nekoliko dana kasnije, na dobrotvornom balu, pokazala da iako je trudna, ne planira da se krije, a u tome joj je pomogla nežno žuta haljina sa dubokim dekolteom. 

Ni njene šetnje po Los Anđelesu i Njujorku nisu bile ništa zanimljivije. Boje, dezeni, simpatični kaputići kojima čuva svoj stomačić, šortsevi i kombinezoni, uz cipele sa potpeticama ili boho chic čizme, učinili su da modni kritičari postave pitanje: da li je Blake Lively najbolje obučena trudnica ikada?

Očigledno je da su maternity komadi rezervisani samo za poodmakle trudnoće, tako da, dok čekate bebu nema razloga da ne ostanete verne svom stilu. Blake je uvek na crvenom tepihu bila glamurozna i seksi, a na ulici u stilu 70-ih. Razlike nema ni sada, figura joj je fantastična, samo stomačić raste. Osmeh ne skida sa lica, što nas ne čudi, jer je nekoliko puta za prestižne magazine govorila kako jedva čeka da postane mama. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search