Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 02. 2014

Najlepše vereničko prstenje zvezdi

Neka blista

Verenički prsten je najznačajniji komad nakita koji ćete ikada nositi jer simbolizuje trenutak kada je vaša voljena osoba skupila hrabrost da vam poveri svoje srce i izgovori pitanje o kom gotovo sve devojke sanjaju. Među poznatima veridba predstavlja i trenutak kada će buduća mlada svetu predstaviti svoj novi komad nakita, a neki od njih mogu da posluže kao inspiracija. 

Kanye West i Kim Kardashian

Rijaliti zvezda i njen verenik, muzičar, dele ljubav prema grandioznoj odeći i modnim dodacima. Njen prsten je delo kuće Lorraine Schwartz, a procenjuje se da košta oko osam miliona dolara. Ništa manje nismo očekivali, jer je Kanye West zaprosio majku svoje ćerke na koncertu, pred desetinama hiljada ljudi.

Beyoncé i Jay-Z

Legenda da kaže da je popularna pevačica raskinula prvu veridbu nakon svađe, a kako bi osigurao “da”, muzičar Jay Z je svojoj dragoj kupio novi prsten od 18-karata. Ovde bismo mogli da kažemo “i živeli su srećno…”. Uostalom, kada već možete, zašto biste ponovo pokušali sa prstenom koji vam nije doneo sreće prvi put...

Blake Lively i Ryan Reynolds

Za Reynoldsa je ovo bila treća veridba, te nas ne čudi što je izabrao ovako prelep dijamant. Iako par drži do privatnosti, Blake Lively je javnosti ponosno pokazala svoj Lorraine Schwartz prsten.

Jessica Biel i Justin Timberlake

Kada je gospodin Timberlake rešio da se skrasi nije gledao samo koliko karata će imati dijamant, već je tražio prsten koji će se uklopiti u stil njegove tadašnje devojke, sada supruge, Jessice Biel. Odlučio se za šestokaratni dijamant u vintage stilu i nije pogrešio – njegove obožavateljke su bile ushićene gotovo kao i Bielova. 

Nicole Kidman i Keith Urban

Među najlepšim holivudskim prstenjem je i Cartier prsten, kojim je kantri muzičar zaprosio svoju tadašnju devojku, Oskarovku iz Australije. Srećna i zadovoljna Nicole je u ovom braku procvetala i našla sreću koju nije sa Tom Cruiseom, prvim mužem. 

Elizabeth Taylor i Michael Wilding

Obožavala je dijamante, udavala se više puta nego bilo koja poznata dama, a prosto je teško odabrati koji od njenih vereničkih prstena je bio najlepši. Možda baš ovaj, prepun safira, koji je Taylorovoj doneo šestoogodišnji brak sa kolegom Michael Wildingom. 

Prince William i Kate Middleton

Ovo je verovatno najznačajniji dijamantski prsten na svetu, izrađen od safira. Pripadao je pokojnoj Lejdi Di, a od 2010. godine krasi ruku Kate Middleton, koja je nakon deset godina zabavljanja ostvarila san svake devojčice – postala je buduća kraljica Velike Britanije.

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search