Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 11. 2015

American Music Awards u znaku J.Lo

Domaćica večeri se presvukla čak 10 puta!

Los Anđeles je ugostio najpopularnija zvezde iz sveta muzike, ali i šoubiznisa uopšte, na dodeli American Music Awards 2015. 

Događaj je predvodila Jennifer Lopez, koja je bila i domaćin večeri i tom prilikom se presvukla čak 10 puta. Osim nje nastupali su Gwen StefaniAriana GrandeDemi Lovato, Selena Gomez i drugi.

Taylor Swift se nije pojavila, iako je dobila nagradu za pesmu i album godine. Među pobednicima su i RihannaOne DirectionEd Sheeran, a najbolji soundtrack je pripao filmu "Pitch Perfect 2".

Crveni tepih nas definitivno nije oduševio, te je sa nekoliko izuzetaka, vladalo pravilo da je manje tkanine bio poput magične propusnice za ovaj događaj. Gigi Hadid je iznenadila svet svojim novim izgledom, a mlade zvezde, Selena Gomez i Zendaya su bile među najprikladnije odevenim damama. 

Nešto starije muzičke zvezde, poput Gwen Stefani i Paule Abdul su definitivno imale prilike da nauče nešto od svojih mlađih koleginica, ali kako se ipak radi o spektaklu i događaju koji slavi muziku i zabavu, lako ćemo im oprostiti.

Pre nego što je najavio izlazak Celine Dion na scenu, Jared Leto je još jednom svojim govorom naterao mnoge na suze, a rečenica "Mir je moguć" je dala ovom događaju jednu ozbiljniju notu. Leto je dodao da je svaki narod podjednako važan, a zatim je kanadska zvezda zapevala "Hymne à l'Amour"

Pogledajte deo atmosfere kroz fotografije u galeriji: 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search