Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 07. 2014

Gigi Hadid - novo lice Tom Forda

U manekenskim vodama od ranog detinjstva

Plavokosa i plavooka lepotica Gigi Hadid dolazi iz Malibua, a za njen egzotičan izgled pobrinuli se se roditelji, majka Holanđanka i otac Palestinac. Gigi je nova u svetu visoke mode iako je u modelingu još od druge godine. Otkrio ju je  Paul Marciano, osnivač kompanije Guess za koju je pozirala kao dete. 

Ipak, sve do nedavno, manekenstvo je za prelepu 19-godišnji Gigi bio samo hobi, a onda je usledila naslovna strana magazina CR Fashion Book, koji vodi Carine Roitfeld. Carine je bliska prijateljica Tom Forda i tako je došlo do stvaranja novog lica, ali i tela za parfem Velvet Orchid.

Gigi je postala instant uspeh i zahvaljujući Sports Illustrared kampanji za 2014. godinu, a trenutno živi i radi u Njujorku. Za uspeh ove mlade manekenke najviše je odgovorna njena majka, Yolanda Foster, koja je i sama bila model. 

Gigi je Sisley lice za jesen 2014. godine, a njene savršene obline i neobično lice su od nje već stvorile zvezdu u rodnoj Kaliforniji. Da li će poput Kate Upton krenuti u glumačke vode ili će ostati u modelingu, ostaje nam da vidimo. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search