Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 06. 2015

Glastonbury 2015: Parada poznatih i razočarani fanovi

Jedan od najpoznatijih muzičkih festivala održan je ovog vikenda, a prema prvim procenama, na njemu je bilo oko 180.000 fanova. Vreme je, očekivano, bilo kišovito, sa sunčanim periodima, tako da su i ove godine bile obavezne Hunter gumene čizme, nezvanični zaštitni znak festivala Glastonbury.

Od poznatih ličnosti, koje su sastavni deo Glastonbury-ja, prvog dana su primećene Alexa Chung, Cressida Bonas, on/off devojka princa Harry-ja, Adele, koja se ne pojavljuje često u javnosti, Poppy DelevingneLily James, a od nastupa najviše pozitivnih reakcija su dobili Paloma Faith, Suede, Mary J Blige, The Libertines, koji su se spontano okupili i tako oduševili fanove, The Charlatans, koji su nastupali u subotu, u prepodnevnim časovima, dok je Kanye West potpuno podelio publiku - jednu su pevali zajedno sa njim, dok su drugi protestvovali, jer, uprkos masovnim peticijama koje su fanovi potpisali i prosledili organizatorima, kako bi sprečili pojavljivanje repera na rokenrol festivalu, njihove želje nisu uslišene. Tome svakako nije pomoglo ni to što je Kayne nastup započeo rečima da je najveći rok izvođač svih vremena, kao ni pokušaj da otpeva hit grupe Queen, Bohemian Rhapsody.

Nije pomoglo ni to što je u poslednjem trenutku bend Foo Fighters morao da otkaže nastup, a kako su bili predvodnici festivala, organizatori su ih zamenili bendom Florence+The Machine. Ipak, Florence Welch je uspela da opravda svoj status muzičke ikone XXI veka, mada je teško razumeti kakva je veza između ova dva benda i kako jedan može da zameni drugi.

Sledećeg dana su nastupili uvek sjajni The Who, legendarna Patti Smith, kojoj se na sceni pridružio Dalaj Lama, još jedan superstar, Lionel Richie, i mnogi drugi.

Najveća aktrakcija je zasigurno bila Kim Kardashian, koja se pojavila u veoma uskoj suknji, sa providnim topom i u visokim potpeticama. Ona je potpuno sama posmatrala svog supruga, a pojavio se i Bradley Cooper, Chris Martin, koji je ćastao sa Stellom McCartney i njenim suprugom, kao i mnoge druge poznate ličnosti, kako iz Britanije, tako iz celog sveta. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search