Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 07. 2014

Stilski dosije - Alexa Chung

Večita IT devojka

Britanska manekenka, novinar, TV lice i pisac, Alexa Chung, iako puni 31. godinu i dalje nosi epitet IT devojke. Baš zato je i objavila knjigu "It", u kojoj su njeni crteži, fotografije, stilski savet i inspiracije. Aktuelno lice kuće Longchamp živi na relaciji London - Njujork, a njeno prisustvo na modnim događajima je poslastica za sve prisutne.

Alexa je snimala kampanje za mnoge brendove, među kojima su Pepe Jeans, DKNY, Lacoste, a Mulberry joj je posvetio torbu Alexa. Vodila je nekoliko TV emisija, od kojih je najpopularniji bio talk-show "It's on With Alexa Chung" na MTV-ju, a među njenim najboljim prijateljima su Henry Holland, dizajner, Daisy Lowe, sestre Delevingne, Stella McCartney i drugi.

Alexin stil se sa godinama menjao, ali ne drastično. Pretežno je u retro ili androgenim kombinacijama, posebno kada su u pitanju modni detalji, a inspiraciju crpi iz 60-ih godina. Spajajući nespojivo, od svog imena je stvorila brend, a ono o čemu se već priča, što je logičan potez, je sopstvena linija odeće i modnih dodataka.

Pratite strelice i pogledajte najbolje odevne kombinacije Alexe Chung.  

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Najbolje odevne kombinacije Alexe Chung

Search