Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 05. 2014

Paloma Faith

Retro ekscentrik u muzičkim vodama

Engleska pevačica i glumica, Paloma Faith je pažnju skrenula neobičnim kombinacijama, koje su savršeno uklopljene u njen muzčki stil. Ona je odrasla uz ples i glasove Ette James i Billie Holiday, a njen talenat su najpre primetili menadžeri tragično preminule Amy Winehouse i ponudili joj da bude prateći vokal planetarno popularnoj Amy, što je Paloma odbila.

Nakon što je završila Central Saint Martins koledž, odsek drama, počela je borbu za svoje mesto pod muzičkim suncem. Pod uticajem Španije, iz koje joj je otac, objavila je prvi album 2009. godine, pod nazivom "Do You Want the Truth or Something Beautiful?". Kritičare je osvojio ne samo njen glas, već kompletna posvećenost turneji koja je pratila album, scenski doživljaj, kao i odevne kombinacije, koje su je izdvojile od drugih. 

Drugi album, "Fall to Grace", objavljen je sredinom 2012. godine. Album je dostigao drugo mesto u Britaniji, ali Paloma i dalje je više pažnje dobijala od muzičkih kritičara, dok se baza fanova sporo širila. 

U martu 2014. godine izašao je treći album, "A Perfect Contradiction". On se daleko više oslonio na pop zvuk, a kako će proći turneja, koja je najavljena za jesen, odraziće se na nastavak ove neizmerno talentovane pevačice, koja sama piše tekstove i muziku, uz pomoć nekih od najvećih muzičara današnjice. Elton John je najpopularniji fan ove neobične dame, a kako bi podržao njenu karijeru snimili su duet "Hard Times"

Od 2006. godine do danas pojavila se u nekoliko ostvarenja na velikom platnu, kao i TV ekranima, od kojih je najpoznatiji film "The Imaginarium of Doctor Parnassus". Takođe, osvojila je i modni svet, te je redovan gost Nedelja mode u Londonu. Iako je u svetu hiperprodukcije teško doći do pozicije, a još teže održati, Paloma, koja u julu puni 33 godine, neprestano radi, karijeru gradi polako i sigurno, samo za odabrane. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search