Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 07. 2012

Kupaći kostimi prema obliku tela

Saveti za savršen izgled na plaži

Pri odabiru kupaćih kostima, važno je naći balans između aktuelnih, trendi komada i onih u kojima ćete se dobro osećati i koji odgovaraju vašoj građi.

Neke osnovne vodilje pri odabiru kupaćeg su da stomačić možete sakriti zagasitim bojama i jednodelnim kostimima. Izbegavajte horizontalne pruge, a ako se ipak odlučite za dvodelni, jarke boje i upečatljivi dezeni odvlače pažnju sa stomaka.

Za dame sa većim guzama se savetuje da biraju krupnije dezene i tamnije boje, ali da izbegavaju plitke donje delove i model bokserica.

Široki kukovi podrazumevaju dodatke u vidu ogrlica, a najbolji izbor je da donji deo bude jednobojan, a gornji bude bogatijeg dezena.

Za dame sa malim kukovima, svetle boje i horizontalne pruge su saveznici. Klasičan model bikinija, sa vezivanjem, takođe, jer naglašava obline, kao i jednodelni kupaći sa presecanjem na stomaku.

Vertikalne ili dijagonalne pruge će vizuelno umanjiti velike grudi, dok će V izrazi izdužiti figuru. Široke bratele daje podršku većim grudima i čine da ramena izgledaju šire.

Ako imate male grudi, nosite dezene koje prate liniju tela, ali i karnere, nabore i ostale detalje na gornjim delovima. Izbegavajte korpe, forsirajte bikini i sportske gornje delove.

Pred vama su kratki saveti i predlozi, za odabir kupaćeg kostima prema građi:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search