Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 11. 2015

Najmoćniji duo jeseni: Pletivo i plisirana suknja

Retro izgled koji je osvojio modni svet

Odela su pravi hit sezone, u to nema sumnje, ali ako volite nešto ženstvenije, romantičnije kombinacije, inspirisane 70-im, onda je rešenje jednostavno: potreban vam je džemper, jednostavnog kroja, eventualno za aplikacijama ili šarama i plisirana suknja srednje dužine.

Ovaj duo je sa pisti lako našao put do modnih trendseterki, među kojima je najveći fan Alexa Chung, jer ovaj izgled posebno dobro stoji visokim damama, mada uz pomoć krojača svako može da dođe do suknje čija dužina je do polovine listova.

Ovaj magični duo nosimo i sa klasičnim mokasinama i sa potpeticama, sa čizmama do gležnja ili onim preko kolena. Kada je u pitanju izbor kaputa odlično se slažu boyfriend modeli, kao i oni sa krznom, dok su manje torbe idealan izbor. Blejzer od pliša će vam dobro doći kada temperature dodatno padnu, a broš i kaiš će vam ulepšati i doterati kombinaciju pogodnu za sve prilike.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search