Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 09. 2015

SML bira jesenje kapute i mantile

Od klasike do fantastike

Od trenča od prevrnute kože, preko pelerina i komada u jarkim bojama ili sa upadljivim dezenima, nova sezona nam donosi sjajne kapute i mantile, tako da je zaista teško odabrati samo jedan. 

Zato smo se i fokusirali na jesen, kako bismo kasnije izdvojili one nešto toplije i prikladnije za još hladnije dane. Činjenica da su u trendu i cvetovi i animal print, kao i kombinacije kože i drugih materijala, zatim retro dezeni i ogrtači, nije nam olakšala izbor, tako da smo se opredelili da se vodimo nosivošću i onim uvek neophodnim, praktičnim momentom.

Takođe, kaiš je postao sastavni deo kaputa ii mantila, a sjajan je način da se osveži i neki komad koji vam je dosadio. Tu je i damski broš, a ukoliko želite da osvežite klasičan trenč jednostavno zamenite kaiš svilenom trakom u crvenoj ili narandžastoj boji. 

Svakako bi bilo lakše da je linija između trenča, kaputa, mantila ili ogrtača nešto vidljivija, ali kako je vreme potpuno nepredvidivo, ostaje nam da vam predložimo da bilo koji od ovih modela uklopite sa parom mokasina, koje su apsolutni hit i naš favorite, kada je u pitanju obuća za jesenje dane.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search