Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 08. 2011

Kako da nosite crvenu boju ovog leta

SML vam daje 10 praktičnih saveta

Crveno je boja koja je počela ozbiljno da boji nove zimske kolekcije ali ne zaostaje ni u novim Cruize kolekcijama koje su predstavljene modnoj javnosti za 2012. To bi značilo da treba da se pripremite unapred, te otuda i mi u SML imamo potrebu da vam damo par saveta. Crveno je boja koja predstavlja strast, senzualnost, ljubav, vatru. Provocira i pokreće pozitivnu energiju, čineći komunikaciju otvorenijom i aktivnijom, rezultati su istraživanja. Takođe se po istim navodima vezuje i za pojačanje želje, pa i hrabrosti, optimizma i želje da idete napred i budete sigurniji u sebe. To je prava boja za jutarnje sate kada se pred vama nalazi dan koji je pun izazova i obaveza, kažu stručnjaci. Kada je večernji izlazak u pitanju, onda je to svakako dobar izbor za seksi i neodoljiv ženstveni imidž. Za neki važan društveni događaj ili svečanost takođe je dobar izbor. To sve ide u prilog tome da se pripremite unapred nekim crvenim komadom garderobe ili detaljem koji ćete nositi podjednako kako ovog leta tako i u sezonama koje dolaze, ako uzmemo u obzir sve gore pomenuto, onda će samo doprineti vašoj ženstvenosti.

Šta da kupite:

1) BALETANKE od crvene kože - ovog leta će sjajno izgledati uz belu lanenu košulju i beli džins. Takođe će biti sjajan detalj uz jednobojne kombinacije koje će osvežiti, ali i uz plavi džins i plavu košulju.

2) KOŠULJA od pamučne čipke - koja je popularna ove sezone, ili puplina, sjajno će izgledati uz plavi džins ili bež safari suknju. Podjednako može biti osvežavajući detalj uz neki poslovni imidž ukoliko to forma dozvoljava.

3) SAT sa silikonskom narukvicom - potražite ICE watch koji je neodoljiv komad ovog leta.

4) Kožna torba model BIRKIN - veoma upečatljiva i stilski nepobediva za svaku sezonu, a pogotovo za one koje su pred nama.

5) LIP GLOSS - bilo da ste smeđe ili plave, ovo je boja koja usnama daje iskonski seksepil.

6) BIKINI u crvenoj boji - uz kratak šorts do plaže ili total look za preplanuli ten ovog leta biće sjajan izbor. Ovo već zimus nećete nositi osim ako ne odete na na odmor na neke egzotične destinacije.

7) VISEĆE MINĐUŠE - koje imaju oblik trougla ili priveska sjajno će ići na haljine na jedno rame ili podjednako dobro i zimus na neki krzneni ogrtač, probajte.

8) EŠARPA - tako potrebna u raznim situacijama, letos da je nosite kao pareo, ili bandanu a u novoj sezoni kao maramu oko vrata ili kao pojas na pantalonama, zašto da ne!?

9) KAIŠ - lakovan ili od brušene kože, uzak koji će sjajno ići uz široku košulju u beloj boji, bež haljinu ili suknju u zelenoj. Na jesen može da bude sjajan detalj na sivom kostimu dajući mu dodatnu dozu ženstvenosti.

10) KORALI - nakit ili detalji od korala su odličan izbor. Za zimu i privezak za ključeve sa koralima može biti sjajan detalj.

Nadamo se da smo pomogli u izboru!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Osetite boje

Osetite boje

Trendovi za jesen-zimu 2012/13 ...

Color block

Color block

Trend za zimu ...

Boja ponoći

Boja ponoći

Misteriozna i nestvarna ...

Zlatna

Zlatna

Kao boginja sunca ...

Purpurna

Purpurna

Raskoš i glamur ...

Search