Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 05. 2012

Bela boja

Pravo sa modnih pisti

Bela boja nikada se izlazi iz mode, posebno tokom vrelih dana. Jednostavna i nežna, laka je za kombinovanje sa gotovo svim bojama, ženstvena je i kada nosite belo od glave do pete i kada nosite bele detalje.

Iako žene ćesto izbegavaju totalno bele kombinacije, one su savršen izbor za leto i proleće. Krupan nakit, koji je ove sezone u trendu, i detalji na tašnama će lakko razbiti belu monotoniju. Boje srebra i zlata su odličan dodatak beloj kombinaciji za veče.

O vrednosti belog odela smo već pisali, a poznato vam je i da bele haljine nisu rezervisane samo za mlade. Male čipkane haljine u beloj boji su osvojile modne piste, baš kao i beli blejzeri, raznih krojeva, predviđenih za najraznovrsnije situacije.

Modne piste metropola su veliki obožavatelji total belog izgleda. Celine, Diane Von Furstenberg, Jil Sander i Stella McCartney su predstavili kombinacije koje odišu duhom minimalizma i jasnih linija. Sa druge strane, Louis Vuitton, Giambattista Valli, Chloe i Dolce & Gabbana su potpuno belim kombinacijama dali nežnu notu, ispunjenu volanima, svilom i uvek aktuelnom čipkom. Od naočara za sunce, preko sandala i malih torbi, pa sve do pantalona i nezamenljivih belih košulja, hrabro koračajte obučeni u simbol nevinosti i čistoće. Nemojte zaboraviti da i bela boja ima svoje nijanse, te se možete poigravati i sa njima. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search