Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 07. 2011

Hello my ladies, sexy, but still clasy mamasitas, ja sam KatSh, možete me zvati Kat

Katarina Š

Khm...imajući u vidu da želim da naša buduća komunikacija ne bude bezlična, hladna i distancirana kao ona koju nude modni blogovi u našim „ne tako modnim“ modnim časopisima (zamislite paaaradoks), sa Vama će sve vreme razgovarati moj alter ego. Tako, da ne dužim, evo njoj dajem reč.

Hello my ladies, sexy, but still clasy mamasitas, ja sam KatSh, možete me zvati Kat.

Serija koja polako ali sigurno postavlja odredjene modne standarde, bar trenutno, je svakako Gossip girl (Bože, hvala ti konačno na seriji koja nije turske produkcije). Serija donekle predstavlja, usudjujem se da kažem, moderniju verziju „Seksa i grada“, sa zapletima karakterističnim za serije američke produkcije. Dakle, sve naše IN dame žele da se bar na kratko osete kao bogatašice sa Menhetna, ma koliko one bile kučke, najbitnije jeste to da u svakom trenutku izgledaju per-fektno.

Booje, cvetni dezeni, suknje, laki materijali, upadljvi dezeni – centar pažnje, centar pažnje, centar pažnje! I ne, nisu više IN preuske haljinice koje dozvoljavaju svim atributima da se maskimalno iskažu, stiže nam polako „dress like a lady“ modni momenat. Kratke, lepršave letnje suknjice sa interesantnim pojasevima, lagane majice, nikako preterane već klasične, damske,onda, košuljice, neki simpatičan končani džemperić preko, takodje dolaze u obzir i kombinezoni cvetnih dezena, cipelice, sandalice, letnje čizmice, naravno, uz torbicu koja se uklapa. Kada je nakit u pitanju, pustite mašti na volju, igrajte se, devojke...u opticaju je krupno prstenje, duže ogrlice, interesante, šarene. Kada su mindjuše u pitanju, tu budite diskretnije a sa narukvicama i satovima možete da preterate i naravno, kao najosnovniji simbol svake dame, biseri.

Šta sa kosom? Curly is Girly, dakle duga, talasasta kosa, krupne lokne, pustite kosu da odahne, ostavite tu presu, leto je. Jedan must have su svakako mašnice u kosi koje možete kombinovati sa outfitom. Šminka -  samo prirodno i lagano, prvo, nikako nije praktično da na 39 stepeni imate tešku šminku, drugo, uvek ste lepše sa manje šminke, dozvolite prirodnoj lepoti da dodje do izražaja ovog leta.

Trendsetter: Ovom novonavrlom stilu zahvaljujemo svakako i španskom filmu koji je izazvao pometnju – „Tri metra iznad neba“.

Rolemodel: Na domaćoj sceni pojavilo se osveženje u vidu, verovali ili ne, pevačice.  Jovana Nikolić u potpunosti je nosilac lady-like stila, dok za inostranog uzora možemo, recimo, uzeti zvezdu MTV reality show-ova „The Hills“ i „The City“ - Whitney Port.

Na kraju svakog bloga biće istaknuto i po jedno:

Rule of A Lady – Neka Vam štikle, glava i standardi uvek budu visoki.

Vaša Kat

Xoxo

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search