Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 08. 2015

Savršeno našminkani i bez maskare

Zanimljiv trend sa modnih pisti

Ukoliko ste mislili da je maskara sam finiš svakog savršeno našminkanog lica, pogrešili ste! Na revijama modnih prestonica vodeći šminkeri su nam pokazali i dokazali da može da se izgleda savršeno i bez maskare, mada nam još ostaje da testiramo ovaj neobičan trend.

Prva varijanta je da oči naglašavamo eye linerom, i to u baby doll stilu 60-ih. Eye liner se nanosi tačno uz ivicu gornjih i donjih trepavica, a na usnama nosimo naslađe ružičaste nijanse.

Jarka senka, a u fokusu su plave i lila nijanse, može da istakne oči i bez maskare. Posebno, ako želite da istaknete boju očiju. Sve što je potrebno je malo hrabrosti i prava nijansa senke i niko neće primetiti da nešto fali, jer ćete izgledati svežije i prirodnije.

Naravno, tu su obrve, koje ostaju u fokusu i sledeće sezone. Pravilno izdefinisane obrve daju celom licu željeni oblik, tako da pored savršeno čiste kože koja blista, jedino što je potrebno da znate je da učinite naše obrve neodovljivim, što ste do sada verovatno već usavršile.

Kako je jedan od vodećih trendova za jesen 2015. godine dramatičan, vamp ruž u tamno crvenoj, jasno je da oči ne treba naglašavati. Sa maskarom dobijate jedan klasičan izgled, ali nama je cilj da izgledamo opuštenije i prirodnije, tako da je dovoljno da pogledate naš izbor ruževa sezone i zatim izaberete svoj favorit.

Za sam kraj leta, poigrajte se sa bronzerom! Naglasite jagodice, zatim stavite malo bronzera na kapke, za jedan svež, zdrav letnji izgled. 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search