Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 07. 2015

Versace boginje oduševile Pariz

Revija visoke mode za jesen 2015.

Kuća Versace je predstavila kolekciju visoke mode za jesen 2015. godine, koja je možda i najbolja kolekcija Donatelle Versace ikada! 

Predivne, nežne haljine, ukrašene perjem, u neobičnim nijansama lila, zelene, ružičaste, bogatstvo materijala, ali i pažljivo pozicionirano odsustvo istog, stvorili su bajkovit prizor, a kada tome dodate ambijent ispunjen sa 25.000 orhideja, jasno vam je da se radi o pravom modnom spektalu.

Modele su ponele kraljice modnih pisti, Karlie Kloss, Sasha Pivovarova, Lara Stone, Doutzen KroesJoan Smalls, koje su jasno dočarale viziju popularne dizajnerke. Donatella Versace je ostala verna seksi imidžu modne imperije kojom vlada, ali joj je dala jednu novu dimenziju, svežinu, koja je uvek dobrodošla.

Uz blage uvojke i oči naglašene uz zlatno zelenkaste tonove, posvećenost detaljima je još jedan razlog zbog kog smo oduševljeni ovom kolekcijom, koja nas podseća na vrednost visoke mode.

Za stvaranje jedne ovakve haljine je potrebno od 300 do 600 sati, ali kada vidite jedan ovakav spoj ženstvenosti i tradicije, ostaje vam samo da maštate o tome kako bi bilo barem prošetati u nekoj od ovih pastelnih kreacija.

Svakako očekujemo da će biti hit na crvenom tepihu, jer ko ne želi da izgleda kao cvetna boginja koja je upravo krenula u Studio 54? Ili možda izašla iz "Igre prestola"?

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search