Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 04. 2014

Lara Stone: Supermodel u borbi protiv demona

Inspiracija

Holandsko-engleska manekenka Lara Stone se proslavila u reklamnim kampnjama za kuće Calvin Klein, Prada i Tom Ford. Kada joj je bilo tek 12 modni agenti su prepoznali potencijal prave zvezde modelinga, ali je sačekala da napuni 15 i tada se prijavila na Elite Model Look. Od 2006. godine, kada je Elite zamenila agencijom IMG, Lara je postala jedno od vodećih lica generacije. 

Danas je 30-godišnja lepotica supruga komičara David Walliams i majka dečaka, koji u maju puni godinu dana. Ipak, njena priča je daleko veća od modnog sveta i izgleda evojke od miion dolara. Lara je borac, koji je uspeo da pobedi anoreksiju, bulimiju i alkoholizam.

Obline koje su je proslavile, razmak između prednjih zuba, izgled grunge verzije Brigitte Bardot su postali njeni zaštitni znaci. Ali za mladu manekenku, obline su nedopustive. Tako je počela borba sa poremećajima u ishrani. U svetu u kome se očekuje da nosti broj nula ili čak dupla nula, Lara je, poput mnogih drugih manekenki, rešila da uspe, po cenu svog zdravlja. Uprkos borbi, došao je trenutak kada je mislila da je njena karijera završena i pre nego što je počela. Ali, njene obline su bile osvežavajuće i tokom 2007. godine bila je među top 10 modela čije vreme tek dolazi.

Usledio su piste svih modnih prestonica, naslovne strane, kampanje, a Lara je svojim drugačijim izgledom postala IT devojka. Teret slave nije znala da nosi i tada je na scenu stupio alkohol. Početkom 2010. godine bila je zvanično najtraženije lice modelinga, sa eksluzivnim ugovorima za Calvin Klein Collectionck Calvin Klein i Calvin Klein Jeans i Pradu. Kada su milioni počeli da se ređaju, Lara je rešila da uspori i započne najveću bitku u kojoj joj je najveća podrška bio tadašnji dečko, a sada suprug. 

David Walliams i Lara Stone su na ludi kamen stali 2010. godine. Oboje su cenjeni u svojim profesijama, ali to ih ne sprečava da budu porodica kao i svaka druga. O Larinim problemima se nije znalo sve dok sama nije rešila da ispriča svoju priču, iskreno i bez ustručavanja. Danas je ambasador kuće L'Oreal Paris, zvezda crvenih tepiha, ali najpre mama, koja je svet očarala ne samo lepotom i seksepilom, već i hrabrošću da pokaže ko je ona zaista i kako je sve svoje demone zamenila mirnim, porodičnim životom.  

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search