Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 02. 2014

Povratak supermodela: Joan Smalls

Uspeh koji davno nije viđen

Portorikanka Joan Smalls je u svet modelinga ušla relativno kasno, sa 19 godina. Ispoštovala je želje roditelja i najpre diplomirala na koledžu u Njujorku, a zatim je dve godine provela čekajući svoju veliku šansu. Kada je iz agencije Elite prešla u IMG 2009. godine, čekanju nije bilo više mesta, a nakon Givenchy revije na nedelji visoke mode u januaru 2010. godine, znalo se da je zvezda rođena.

Na kraju 2012. godine ugledni sajt models.com je objavio da je Joan završila godinu kao najuspešniji model, a tome su doprineli ugovori sa kućama Estée LauderGucci, Chanel, Fendi, Calvin Klein JeansRoberto Cavalli, LacosteH&M,Giambattista ValliDavid Yurman i mnoge druge.

Zajedno sa komercijalnim uspesima, došao je i novac te se Smallsova danas nalazi na osmom mestu modela sa najvećom zaradom. Ipak, možda i najveće medijsko priznananje 25-godišnjoj lepotici tamne puti je januarska naslovnica Elle magazina  za SAD na kojoj piše „The Return of the Supermodel: It's Joan Smalls“ (Povratak supermodela: To je Joan Smalls).

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search