Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 02. 2015

Tom Ford osvojio Los Anđeles

Revija koja je privukla najpoznatija imena šoubiznisa

Dan pred dodelu Oskara Tom Ford je predstavio svoju ready-to-wear kolekciju za sezonu jesen/zima 2015-16 godine. Lokaciju kaže da je izabrao zbog ljubavi prema Los Anđelesu, ali mu je definitivno dodela Oskara dovela i neka imena do kojih bi teže došao na nekom drugom kraju sveta.

Kolekcijom su dominirali komadi od pliša i teksasa, rese, leopard print, tako da je ovog puta Ford odstupio od ultra seksi haljina, koje smo često viđali na crvenom tepihu. Ipak, kolekcija je mistična, mračna i zavodljiva, nešto više okrenuta mlađoj publici nego inače. 

Kolekciju su gledale Miley Cyrus, Nicole Richie, Jennifer Lopez, zatim Amy Adams, Julianne Moore, Naomi CampbellScarlett Johansson, Beyonce i Jay Z Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham, verenici Sofia Vergara i Joe Manganiello i mnogi drugi, a svaka od dama je ponela neki komad iz kolekcije ovog proslavljenog dizajnera. 

Miley Cyrus, Nicole Richie i Jennifer Lopez su ponele najhrabrije, otvorene, čipkane kreacije, dok se Rosie, kao i Scar Jo, opredelila za malu zlatnu haljinu. Odela su ponele Amy Adams, Rita Ora, a Gwyneth Paltrow je pokazala sjajne noge u maloj crnoj haljini.

Kako su poznate dame izgledale, saznaćete ako pratite strelice:  

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Oskarovska groznica na reviji Toma Forda

Search