Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 06. 2012

Camilla Skovgaard

Potpetice kakve niste videli

Camilla Skovgaard spada u red dizajnera cipela koji stvaraju obuću za moderne Pepeljuge i princeze za XXI vek. Pre nego što je započela sopstvenu etiketu, radila je sa Matthew Williamsonom, a trenutno živi na relaciji Hong Kong-Dubai-London. Osim cipela, stvara i druge modne dodatke, za koje je 2010. godine dobila nagradu najboljeg dizajnera asesoara na British Fashion Awards

Zaštitni znak Camille Skovgaard je neobičan đon, koji podseća na automobilsku gumu. Na ideju je došla 2009. godine dok je tražila obuću za sebe. Gumeni, hrapav đon je, kako kaže Skovgaardova, odličan za visoke potpetice jer daje stabilnost i za zimske dane, jer se ne kliza.

Camilla Skovgaard je rođena u Danskoj, ali zbog poslovnih obaveza dom posećuje samo tokom praznika. Među njenim kupcima su slavna imena crvenih tepiha, poput Gwyneth Paltrow, Kirsten Stewart, Rachel Bilson i Sienna Miller. Obuća koju pravi je ženstvena i elegantna, sa fetiš elementima, a spoj kože i gume, uz arhitektonsku preciznost stvorio je jednog od najtraženijih dizajnera cipela i modnih dodataka današnjice. 

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search