Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 10. 2017

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

Poznata pevačica i glumica Zoe Kravitz je lice poznatog brenda Saint Laurent za proleće 2018. Zoe i Saint Laurent najavili su saradnju na Instagramu. Koristili su najpopularniju društvenu mrežu i predstavili crno-bele reklamne fotografije. Za sada su nam predstavili samo divlje izglede koji su dizajnirani od strane Anthony Vaccarello. U ovoj kampanji veliku ulogu je imao poznati modni fotograf David Sims. Na crno-belim slikama predivna Zoe zrači lepotom i seksualnošću. Iz nekog razloga Anthony Vaccarello uživa u crno belim fotografijama. Većina kampanja Saint Laurent do sada su bile u crno-beloj boji.

U nekim od izdanja lepe Kravitz videćete je u starom džinsu koji su uparili sa crnim topićem i naglašenim nakitom. U ovoj odeći postoji nagoveštaj rock 'n' rolla i to je stil koji najbolje opisuje Zoe. Druga odeća je mnogo više ženstvena, ali istovremeno i moćna. Zoe nosi korset koji dosta otkriva, uparen sa crnim farmerkama.

Krajem jula ove godine luksuzna modna kuća predstavila je Zoe kao ambasadora lepote brenda YSL. Saradnja nije bila iznenadjenje, s obzirom na to da je mlada, lepa zvezda trenutno u usponu u industriji. YSL Beauty je postavila poznatog šminkera Toma Pecheux za globalnog direktora brenda početkom 2017. Zoe je ćerka pevača Lenny Kravitz i modela i glumice Lise Bonet. Ona je nasledila gene svoje majke, a na putu je i stvaranja glumačke karijere. Zoe Kravitz i Pariška luksuzna kuća su savršen spoj. Ima taj žestok stav koji je takodje deo Vaccarellovog dizajna. Jedva čekamo da vidimo ostatak reklamnih fotografija i očaravajuće dizajne. Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search