Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 05. 2014

Najzanimljiviji momenti sa festivala u Kanu

Najlepše haljine i najveće zvezde

Vetar u Kanu je doneo mnoge nezaboravne momente, ali je Jessica Chastain uspela da zadrži izgled prave dame na premijeri filma "Foxcatcher", u lila haljini Elie Saab. Uz Evu LongoriuRiley Keough, ovo je bila jedna od najblistavijih premijera. 

Za nešto moderniju toaletu se odlučila Marion Cotillard, koja se pojavila u asimetričnoj Dior haljini, na premijeri filma "Two Days, One Night". Njooj se prisružila Amber Heard, verenica Johnyy Deppa, koja je odabrala možda isuvične klasičnu kombinaciju, dok je Sophia Loren odabrala zlatnu toaletu u skladu sa svojim statusom.

Uprkos ne baš pozitivnim kritikama, Ryan Gosling je uživao u ovacijama ženskog roda, a društvo mu je pravila Christina Hendricks, zvezda njegovog rediteljskog debija, "Lost River."

Prelepa crvenokosa glumica Julianne Moore se takođe opredelila za neobičan izbor, i to pravo iz kuće Chanel. U haljini prekrivenoj perjem, zablistala je na premijeri filma "Maps To The Stars". 

Kanom su prošetale i Sharon Stone, Kylie Minogue, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Eva HerzigovaCara Delevingne, a osim famoznog čuvenog tepiha, održan je veliki broj humanitarnih večera i muzičkih zbivanja. Atmosfera je zagrejana do maksimuma, a ono što nas uskoro čeka je proglašenje pobednika i svečano zatvaranje 67. Kanskog festivala. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search