Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 05. 2014

Riley Keough - Elvisova unuka u glumačkim vodama

Šou biznis u krvi

Ćerka Lisa Marie Presley i najstarija unuka Evisa Presleya je najpre počela karijeru u modnim vodama. Riley Keough kaže da je modeling privukao kada je imala šest godina i kada je videla svoju majku u časopisu u Versace haljini. Sa 12 je pozirala za kuću Tommy Hilfiger, a zatim je šetala pistama mnogih svetskih motropola i slikala se za najprestižnije modne i lifestyle magazine.

Riley Keough je rođena 29. maja 1989. godine. Kako se brak njenih roditelja raspao kada je imala samo pet godina, ne samo da je postala poznata kao unuka kralja rokenrola, već je odrastala uz Michael Jacksona, za kog se njena majka udala 1994. godine, a zatim i uz Nicolasa Cagea, sa kojim je Lisa Marie Presley bila u braku od 2002. do 2004. godine.

Sa 20 se pojavila u filmu "The Runaways", a zatim je snimila još tri filma samo tokom 2011. godine. Usledila su snimanja filmova koje tek očekuju premijere, od kojih se izdvaja "Mad Max: Fury Road". U ovoj post-apokaliptičkoj SF drami glume i Abbey Lee, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley, Tom Hardy i Zoë Kravitz. 

Riley Keough svira klavir, uživa u slikanju, ima čeiri tetovaže, a od svih odevnih komada najviše voli kapute. Zabavljala se sa muzičarem Ryan Cabrerom, britanskim glumcem Alex Pettyferom, a povezivana je i sa Robert Pattinsonom.

Sa Presley harizmom i prepoznatljivim osmehom, mlada Riley je rođena da bude deo holivudske elite. Od Dior i Victoria's Secret devojke, danas je miljenica novih, mladih režisera, a njene moći transformacije su joj samo dodatno oružje u osvajanju Holivuda.

Privatno se druži sa Kristen Stewart, Agyness Deyn, a njen upečatljiv stil je sve češće dovodi do visokih pozicija među najbolje obučenim damama. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search