Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 04. 2012

Agyness Deyn

Punk princeza modelinga

Šarmantna britanka, Laura Hollins, koju ceo svet zna kao Agyness Deyn, je u nekoliko sezona uspela da osvoji ljubitelje mode, dizajnere i urednike modnih magazina, a zatim se okrene najpre muzici, a od nedavno i glumi. Rođena je 1983. godine, ali kako je sa karijerom modela počela relativno kasno, često ćete naći konflitkne podatke o godini rođenja.

Agyness Deyn je internacionalnu karijeru počela slučajno, nakon što je agent Select Model Managmenta video Agyness kako sa prijateljem, dizajnerom, Henry Hollandom, šeta tržnim centrom. Ubrzo nakon toga, ona postaje lice modnih kuća Anna Sui, BlumarineBurberryCacharelDoc Martens, ShiseidoGiorgio ArmaniMulberry i Vivienne Westwood. Njena energija i osećaj za lepo, uz lični stil, stvorili su pravu londonsku IT devojku, koja je u Engleskoj uživala popularnost rok zvezde.

Nakon selidbe za Njujork, Agyness Deyn se udaljava od modelinga, te je 2010. godine glumila u filmu “Clash of the Titans”, povremeno je gost-urednik modnih magazina, a uskoro će lansirati kolekciju rađenu sa markom Doc Martens-om.

Kada se Agyness Deyn pojavila, modni svet je bio spreman da penzioniše Kate Moss. Ipak, čini se da gospođica Deyn ima neke druge planove, te niko sa sigurnošću ne može da kaže koji je njen sledeći potez. Poput menjanja frizura i boje kose, Agyness se nepredvidljivo pojavljuje i nestaje, ali svakako možemo da uživamo u modnim ludorijama i mešanju stilova po kojima je ova manekenka poznata. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search