Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 05. 2014

Miranda Kerr

Supermodel i stilska inspiracija

Miranda Kerr je poslednjih nekoliko godina najtraženija zvezda koja je došla iz Australije. Lutkaskog lica, velikih, svetlih očiju i savršenih oblina, seksi manekenka, rođena 1983. godine, je uspela da zaseni slavu sada bivšeg supruga Orlando Blooma, sa kojim je provela tri godine u braku i ima trogodišnjeg sina.

Kerrova je u manekenske vode zakoračila sa 13 godina, ali je tek u 20-im osvojila svet,  kampanjom za Maybelline. 2007. godine je ponela krila kuće Victoria's Secret i Miranda je postala jedno od najtraženiji lica modne industrije. Samo dva meseca nakon što se porodila, 2011. godine, prošetala je pistama Nedelje mode u Parizu i dobila laskavu tituli najseksepilnije žene sveta.

U aprilu 2013. godine modni svet je šokirala vest da Miranda više nije deo anđeloskog tima, a ubrzo su počele da kruže glasine da se popularna manekenka ponaša kao diva, kao i da je njen brak pred raspadom. Ništa od ovoga nije skinulo osmeh prelepoj Australijanki. Naprotiv, danas je prisutnija nego ikada, a čitav Holivud je zbunjen koliko su i Orlando i Miranda uspeli da ostanu prizemni nakon rastanka veze koja je trajala ukupno šest godina.

Kerrova, koja je trenutno lice Swarovski nakita, spada u red modela sa najvišom zaradom, čime su doprineli njeni poduhvati van pisti. Ona ima svoju liniju kozmetike, setove za čaj, a nedavno je i zapevala, tačnije obradila pesmu "You're The Boss" u saradnji sa Bobby Foxom. 

U Njujorku, ali i u holivudskim krugovima, poznata je poput glumica svoje generacije. Paparaci je prate svuda, o njenom životu se puno priča, što izgleda dodatno zabavlja mladu mamu, koja uvek ima savršen osmeh i odevne kombinacije koje su od nje stvorili novu modnu inspiraciju. 

Stil Mirande Kerr savršeno oslikava onaj njen deo koji javnost poznaje. Ona je seksi, ali svedena, elegantna, izuzetno ženstvena, klasična, ali uvek sa modernim detaljima. Uske haljine dužine do kolena su joj specijalnost, ali neće reći ne ni paru dobrih farmerica i čizmicama do članka. Među omiljenim dizajnerskim kućama Mirande Kerr nalaze se Isabel Marant, Chloe, Dolce & Gabbana, a kada je džins u pitanju godinama nosi autralijsku marku Nobody

Uprkos popularnosti i navodnim vezama sa mnogim poznatim muškarcima, Miranda je najpre majka i zaposlena žena, te ćete je retko videti na trendi mestima, osim ako ne radi o modnim dešavanjima ili žurkama rezervisanim samo za najpopularnije. Ne samo da je zahvaljujući neobičnom licu zaradila milione, već je uspela da nauči kako da se poigrava sa medijima, tako da svi uvek žele da vide i čuju još. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search