Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 03. 2014

Najbolje obučene zvezde nedelje (23.02.- 01.03.2014.)

Proslave u Londonu, Los Anđelesu, Njujorku, Parizu, Milanu,...

Kokteli pred dodelu Oskara, zatvaranje Nedelje mode u Milanu, Nedelja mode u Parizu, dodela NME nagrada u Londonu, samo su neka od dešavanja koja su obeležila proteklih sedam dana. Odabrali smo dame koje su svojim odevnim kombinacijama dobile najviše pozitivnih kritika, a ukoliko smo nekog izostavili, pozivamo vas da ostavite komentar.

Kao što smo već pisali, Bulgari je organizovao veče posvećeno Oskaru, a među zvanicama su bile mnoge zvezde velikog ekrana. Ipak, Kate Hudson se izdvojila u pretežno beloj kombinaciji kuće Emillio Pucci. Lepa glumica je kosu vezala u visoku, ležernu punđu, a nisu izostali ni trendi metalik detalji. Prava najava proleća!

Dodela NME nagrada u Londonu je okupila muzičke zvezde poput Debbie Harry, Paula McCartneya i Damon Albarna. Ćerka Bob Geldofa, Pixie Geldof se odlučila za pravu rok chic kombinaciju koja se sastojala od Julien Macdonald haljine sa prorezima i šljokicama, kožnu jaknu i ružičaste pramenove u kosi. Kako bi celoj kombinaciji dala dozu bunta, ali i glamura, umesto očekivanih bajkerskih čizama, obula je visoke crne salonke.

Na reviji kuće Nina Ricci u Parizu, zasijale su Jessica Alba i Olivia Palermo. Obe dame su izabrale neutralne nijanse, a Alba je svoj izbor upotpunila ružičastim cipelama, dok se Olivia odlučila za nešto moderniju neoklasičnu varijantu. Elegantne i neosporno šarmantne, prelepe brinete su bile glavne zvezde ovog prestiđnog događaja. 

Kraj Nedelje mode u Milanu su obeležile dve trendseterke, jedna je blogerka Chiara Ferragni, a druga britanska manekenka i TV lice, Alexa Chung. Alexa je na sebi imala ogrtač cvetni kuće Valentino, a celokupan utisak je da je uspela da oživi 60-te u stilu Jane Birkin, sa kojom je često porede. Nešto mlađa Chiara je uspela da iznese nekoliko velikih trendova, kao što su kratki topovi, jakne sa zaobljenim ramenima, zanimljive sandale sa platformom i sve to u beloj boji, što nije izbor za svakoga.

Dok su se njene koleginice spremale za Pariz, mlada ćerka Jerry Hall i Mick Jaggera, Georgia May Jagger je prošetala Londonom u tipično britanskom stilu. Plavooka manekenka je odabrala kožnu suknju i jaknu, a kako bi osvežila kombinaciju, vezala je ležerno retro maramu.

Ostajemo na ulicama Londona, na kojima je uslikana i Poppy Delevingne, u Erdem topu, sa sivom bundom i cipela sa animal printom. Kako cela odevna kombinacija ne bi bila previše elegantna, Poppy je mudro odabrala takozvani boyfriend model farmerica.

Sarah Jessica Parker je ostala dosledna svom stilu, te je za otvaranje svoje prve radnje sa cipelama u Njujorku odabrala Valentino haljinu, romantične boje i kroja i neobične, zelene sandale iz svoje kolekcije. Jednostavno, ženstveno i u duhu prave Njujorčanke. 

Za kraj, tu je Noomi Rapace pravo iz prvog reda revije kuće Lanvin. U boji pudera od glave do pete, poigrala se sa lepršavim materijalima i krojevima i predstavljajući još jedan od velikih trendova, a to je muška odeća u ženskom ruhu. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search