Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 02. 2014

Chiara Ferragni: Od blogerke do svetski priznate trendseterke

Zanimanje za XXI vek

Chiara Ferragni je započela sa pisanjem bloga The Blond Salad 2009. godine. Dve godine kasnije magazin Teen Vogue ju je proglasio blogerkom godine, a popularnost je dovela do novih poslovnih poduhvata. Chiara, kojoj je tek 26 godina, već ima liniju cipela, a sarađivala je sa kućama Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Chanel, Tommy Hilfiger i J Brand. Ova IT devojka je postala prava trendseterka, a svoj nepogrešiv osećaj za modu je oduševio publiku na Nedelji mode u Milanu koja se nedavno završila.

Stil Chiare Ferragni je spoj mladalačke opuštenosti sa hrabrim eksperimentima, spajanje nespojivog i poigravanja sa trendovima. Baš zato ju je kompanija Guess odabrala za manekena i promotera, a status trendsetera je došao opravdano i iza njega se kriju stotine pojavljivanja na najprestižnijim modnim i lifestyle događajima.

Chiara Ferragni je zanimanje blogera podigla na novi nivo i stvorila posao za XXI vek. Među njenim bliskim prijateljima su dizajneri i modeli, te ne čudi što njene odevne kombinacije obiluju prestižnim markama, jer su dizajneri prepoznali uticaj i urođenu ljubav prema modi u očima ove plavokose Italijanke. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search