Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 02. 2014

Bulgari: Proslava u susret Oskaru

Proslava glamura

U utorak, 25. februara, u Los Anđelesu održana je svečana večera, koja je prerasla u žurku, a, koju je organizovala kuća nakita Bulgari, a čiji domaćin je bila Naomi Watts.

Proslavi, koja je prva u nizu žurki koje slave dodelu Oskara, su prisustvovale glumice Kate Hudson, Olivia Munn, Ashley Greene, Emmy Rossum i druge.

Najviše pažnje je izazvala 33-godišnja Olivia Munn, u seksi haljini kuće Bibhu Mohapatra. Ona je potpuno odgovorila temi žurke, koja je bila “Decades of Glamour”.  Kate Hudson se odlučila za ležerniju kombinaciju kuće Emillio Pucci, pokazavši zavidnu liniju i preplanuli ten. Uz trendi bele Christian Louboutin salonke, Hudosnova je bila slika i prilika jednostavne elegancije.

Naomi Watts je odabrala malu crnu haljinu sa jarkim detaljima, iz kolekcije kuće Altuzarra za jesen 2014. godine. Izgled je upotpunila Bulgari ogrlicom. Podjednako glamurozna je bila i Emmy Rossum u plavoj haljini J. Mendel, dok se Camilla Belle opredelila za asimetričnu i modernu haljinu kuće Prabal Gurung.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako su poznate dame uživale pred objektivima fotoreportera u iščekivanju velike noći dodele Oskara.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

lela   |    27. 02. 2014   |   13:09:08

Kejt Hadson

Stvarno izgleda prelepo, divan stajling!!!

pošalji odgovor
Search