Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 12. 2013

Top 5 dizajnera u 2013.

Najbolji od najboljih

Njihova kreativnost, znanje, umeće i stavovi su ovo što kreira modnu scenu, ali 5 dizajnera je našlo načina da bude upečatljivije od svojih kolega i učinili su da se njihovo ime pojavi u svim relevantnim modnim izdanjima na svetu!

Oni koji su po mišljenju redakcije Stil Moda Lepota bili najzapaženiji ove godine su:

Marc Jacobs, zbog epohalnog odlaska iz Louis Vuittona i revije koju je priredio u tu čast.

Pierre Cardin, dok su neki odlazili, on se vratio posle skoro 20 godina izbivanja sa modne scene, i upriličio spektakularnu reviju inspirisanu njegovim legendarnim kreacijama.

Raf Simons, on stvara modu za savremenu ženu i svakom komadu daje luksuzni pečat. Pored dve prelepe kolekcije za Dior, ovaj dizajner je u protakloj godini ostvario i niz saradnji, među kojima je ona sa Fred Perryjem i Adidasom.

Phoebe Phillo, zbog konstantnog rada na uzdizanju nekada zaboravljenog a sada već kultnog brenda Celine, kao i zato što je jedna malobrojnih mega uspešnih dama u modnoj industriji.

Alexander Wang - mlad, uspešan i konstantno napreduje samo ove godine je dokazao da je s razlogom zauzeo poziciju kreativnog direktora u modnoj kući Balenciaga, a njegova potraga za novim i kreativnim projektima se konstantno nastavlja, pa često sarađuje sa najrazličitijim kućama i brendovima, na dizajnu svega- od modnih detalja, preko kućnih potrepština i tehnike.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search