Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 02. 2014

Kelly Osbourne

Ekscentrična, duhovita, šarmantna...

Ćerka poznatih roditelja, Ozzyja i Sharon Osbourne, rođena je u Londonu u centru medijskih zbivanja, pored uspešnih roditelja koje su paparaci oduvek voleli da prate u stopu. Da će se i sama Kelly pridružiti zvezdanom nebu bilo je neminovno i samo pitanje trenutka.

Sa ostatkom svoje porodice učestvovala je u stvaranju poznatog rijaliti programa The Osbournes. Svojim šarmom, ekscentričnim ponašanjem, duhovitim opaskama, životom koji se 24 časa sedmično prava žurka privoleli su većinu gledališta i osvojili Emmy nagradu 2002.godine za izuzetan rijaliti šou. 

Tridesetogodišnja mezimica medija bavi se pisanjem muzike, komponavanjem i pevanjem. Njenim fanovima i nama (modnim sladokuscima) poznat je Kelly jedinstveni i neki bi ga nazvali ekscentričnim stil odevenja. Uvek inovativna, čini se najboljom reklamom brendovima koje nosi i uklapa u nezamislive kombinacije koje bi malo ko mogao da iznese. Kelly imamo priliku da gledamo i na kanalu E! gde je jedna od voditeljki populne emisije Fashion police.

Svoju ljubav prema modi, pored učestvovanju u ovoj emisiji, iskazuje kroz kreiranje sopstvene linije odeće i aksesoara. Još njen talenat – ples, primetili smo u emisiji Dancing with the stars, gde je zajedno sa svojim partnerom Louis Van Amstelom osvojila treće mesto. Mlada dama sbourne se bavi i humanitarnim radom. Zajedno sa svojom majkom, Sharon i pevačicom Cyndy Lauper uspostavila je organizaciju The true colours fund koja okuplja strejt populaciju koja podržava gej prava i bori se protiv bilo kakve vrste diskriminacije. Uživajte u slikama njenog jedinstvenog osećaja za modu i lepo!

 

Autor: Milica Marković

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search