Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 01. 2014

Zlatni globus 2014: Ženstvenost u jarkim bojama

Počela red carpet sezona...

Dodelom Zlatnog globusa, u nedelju 12. januara 2014. godine, započeta je sezona dodela nagrada. Crvenim tepihom Beverli Hils hotela su prošetale neke od najvećih zvezdi današnjice, a najviše pažnje su privukle buduće mame, Kerry Washington, Olivia Wilde i Drew Barrymore.

Olivia Wilde je zasijala u smaragdno zelenoj haljini i otkrila da će se poroditi početkom maja.  Drew Barrymore je ponosno pokazala svoj stomak u cvetnoj kreaciji s potpisom Monique Lhuillier, dok se Kerry Washintgon, zvezda serije „Skandal“ opredelila za futurističku jednostavnost kuće Balenciaga.

Jennifer Lawrence, koja je prošle godine nagrađena Oskarom i važi za najaktraktivniju mladu nadu Holivuda je još jednom trijumfovala i kući ponela Globus za film “Američka prevara”. Kao lice Diora, očekivano je nosila jkreaciju ove kuće u beloj boji sa crnim detaljima, a naglasak je bio na jarko crvenom ružu.

Za klasične crne, večernje haljine su se odlučile Julianna Margulies, zvezda serije “The Good Wife”, Uma Thurman, Sofia Vergara, koja je poput morske sirene blistala u haljini Zac Posena i sa tirkiznim nakitom, dok se nešto mlađa Emma Roberts odlučila za Lanvin haljinu i sličan nakit, ali je sudeći prema kritikama pogrešila, učinivši da izgleda starije,

Tetka mlade Emme, Julia Roberts je ponovo obukla kreaciju dua Dolce&Gabbana, jednostavnu, što je svakako deo stila ove popularne glumice, a ako bi birali najdramatičniji izgled, on bi verovatno otišao u ruke Cate Blanchett, koja iako u crnom, uspela je da zaseni sve prisutne u čipkanoj haljini Armani Prive.

 Za eksploziju boja su se pobrinule Emma Watson u jarko narandžastoj haljini kuće Dior, kojoj je dodala malo mladalačke ekcentričnosti, te je ponela sa helankama, kao i Lupita Nyong'o, u Ralph Lauren haljini, koja izgleda kao da ima plašt. Jarkim bojama je doprinela i Maria Menounos, TV voditeljka, koja je pažnju privukla provokativnim izrezima na uskoj haljini boje fuksije. Julie Bowen je odabrala Carolina Herrera haljinu u color-blocking stilu, a za trobojnu haljinu se odlučila prelepa Sandra Bullock, koju potpisuje Prabal Gurung. Iako Sandra nije ni blizu modnog pobednika, mora se priznati da izgleda sjajno.

Među damama koje su odabrale jarke boje su se izdvojile i Reese Witherspoon, u haljini Calvin Klein Collection, Amy Adams u Valentinu, koja je sa sobom odnela i nagradu Zlatni globus i uvek elegantna, mlada kantri pevačica Taylor Swift.

Ne možemo da ne pomenemo modne promašaje te je nemački supermodel Heidi Klum izgledala krajnje neoriginalno i neprimetno u haljini kuće Marchesa, dok Zoe Saldana spade među dame koje su nosile najriskatnije kreacije, što njoj svakako nije nepoznanica, a ovog puta se odlučila za neobičnu Prabal Gurung koktel haljinu kojom je naglasila figure, posebno ramena.

 Mila Kunis, Kate Beckinsale i Naomi Watts su predvodile dame koje su odabrale metalik toalete, dok se zvezda serije “New Girl”, Zooey Dechanel opredelila za večitu puder boju u haljini Oscara de la Rente. Za mirniju, ali aktratkivnu kombinaciju se odlučila i Amber Heard, devojka Johnny Deppa, koja je u Atelier Versace haljini navy plave boje pokazala da pokazivanje kože moćže da bude jako seksi, posebno ako imate šta da pokažete.

Uz puno boja, ali bez prevelikih rizika, otvorena sezona nagrada u Holivudu. Za kompletnu listu pobednika, posetite sajt Golden Globes  a ukoliko vi imate vaše favorite, ostavite komentar zašto vas je određena kreacija osvojila i koja od poznatih žena je ostala najviše dostojna svom stilu.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search