Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 12. 2013

Claudia Schiffer- It’s a German!

Supermodel je novi Opelov ambasador u Evropi

Modna ikona i supermodel će biti zvezda nove reklamne kampanje pod nazivom ‘It’s a German’

Prvi spotovi sa Opel Merivom i Mokom biće na TV-u već od sredine januara.

Claudia Schiffer je bila na naslovnim stranicama u preko 1000 magazina i važi za jednu od najlepših žena na svetu. Njena sposobnost da utiče na publiku širom sveta joj je obezbedila međunarodnu karijeru dugu preko 25 godina. Ona je ambasador UNICEF-a i prava svetska zvezda. Rodom iz oblasti Rajne, ali njena sledeća uloga je lice Nemačke za Opel u Evropi. Ona ima centralnu ulogu u novoj kampanji ‘It’s a German’ koja će već u januaru imati svoju premijeru na televizijama širom Evrope – osim u Nemačkoj i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kroz kratke, fine i veoma emotivne priče Klaudija Šifer šarmantno ilustruje Opelov koncept „Napravljeno u Nemačkoj“. Jedinstvenost Opelovih modela prožetih nemačkom umetnošću u inžinjeringu i sa konceptom pametnih vrata, kao što se može videti na modelu Meriva, i sa dobro odrađenom tehnologijom pogona na sva četiri točka, kao što se može videti kod modela Mokka, predstavljaju važnu temu ovih TV reklama. Na kraju svake reklame Klaudija Šifer izgovara rečenicu koja predstavlja vrhunac: ‘It’s a German’.

Opelov direktor marketinga Tina Muller kaže sa entuzijazmom: „Kampanja naglašava moderne nemačke vrednosti koje se cene širom sveta. Danas Opel predstavlja savršenu nemačku umetnost inženjeringa, emotivni dizajn i ima nenadmašan odnos cene i kvaliteta. Sa Claudiom Schiffer bili smo u stanju da osvojimo nemačku svetsku zvezdu koja se u potpunosti identifikuje sa brendom.

Claudia Schiffer takođe govori i o svojim prvim radnim danima kao Opelov ambasador: „Snimili smo prvu reklamu sredinom decembra u Barseloni. Novi Opelovi modeli govore u prilog nemačkom inženjeringu,inovativnosti i praktičnosti. Meriva sa svojim nesvakidašnjim zadnjim vratima je zaista posebna i fantastična za porodice kao što je moja.“

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search