Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 10. 2016

Fantastičan prvi red na Dior reviji

Rihanna, Natalie Portman, Kate Moss, Natalia Vodianova, Milla Jovovich, Diane Kruger, Bianca Jagger, Miss Dior Marion Cotillard i mnogi drugi

Dior je ušao u potpuno novu fazu, sa prvim ženskim kreativnim direktorom. Maria Grazia Chiuri je pokazala impresivnu, modernu kolekciju, prepoznatljivu Dior estetiku uz dodir kuće Valentino, u kojoj je provela mnogo uspešnih godina, kao i potpuno mladalački osvrt na trendi majice sa sloganima, među kojima su najviše pažnje izazvale one na kojima piše "We should all be feminists".

Njen debi je ispratila fantastična grupa poznatih i moćnih modnih znalaca, poznatih ličnosti, urednika, holivudskih dama, pevačica,... Među zvanicama najviše pažnje su dobile dve trudnice, Natalie PortmanMarion Cotillard, koje su već godinama lica prestižne kuće.

Naravno, Rihanna je uvek u centru zbivanja, gde god da se pojavi, baš kao i Kate Moss, a pridružile su im se Natalia VodianovaDiane Kruger, Bianca Jagger, Milla Jovovich, Anna Dello Russo, tako da, pored Chanel-a, ovo je najneverovatniji i najzanimljiviji prvi red na Nedelji mode u Parizu.

Poznate dame su nosile komade iz nove kolekcije, a Cotillard je imala privilegiju da ponese novu mikro torbu kuće Dior. Laetitia Casta se opredelila za haljinu od džinsa sa upadljivim ukrasima i roze potpetice, a za nežne tonove su se opredelile i Lottie Moss i Arizona Muse.

Olivia Palermo je ponela ultra šik i trendi izgled zapečaćen mračnim usnama boje šljive, dok je Jennifer Lawrence bila zadužena za dečački šarm, koji i priliči njenim godinama, ali i njenom stavu. Za super ženstvenu kombinaciju se odlučila Karlie Kloss, možda i najbolje obučena žena na ovom događaju koji odiše stilom.

Pogledajte u galeriji kako su poznate dame izgledale na samom dolasku i u prvom redu na predstavljanju kolekcije kuće Dior za proleće/leto 2017. godine.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search