Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 04. 2012

Arizona Muse

Muza je rođena

Arizona Muse je ime dobila po državi rođenja, a iako se u modnim vodama prvi put našla još 2008. godine, sa dugom plavom kosom, svet je osvojila u proteklih godinu dana. Arizona ima 23 godine i nakon manje-više uspešnog početka, ostala je trudna, te danas sa sinom živi u Njujorku. Trenutno je među 5 najtraženijih novih lica, a njeni zaštitni znaci su jake obrve, neodoljiv osmeh i plave oči.

Godina 2011. je Arizoni donela dva velika posla: reklamne kampanje za modne kuće Prada i Yves Saint Laurent, u kojoj je zamenila sada već veterana modnih pisti i naslovnica, Dariu Werbowy. Arizona je miljenica italijanskog izdanja magazina Vogue, a njene lutkaste crte lica su joj donele ogromnu popularnost na dalekom istoku.

Arizona je u međuvremenu postala miljenica i prava muza mnogih dizajnera, ali je njenoj popularnosti najviše doprinelo divljenje Karla Lagerfelda. Anna Wintour je početkom 2011. godine za Arizonu izjavila da je podsedća na Lindu Evangelistu i Nataliu Vodianovu, te nikog ne čudi planetarni uspeh ove naizgled sasvim obične devojke.

Arizona je do sada uradila mnogobrojne kampanje: Louis Vuitton, David Yurman, Jil Sander, Chloe su samo neke od njih, ali njeno vreme tek dolazi. Mlada, prirodna i nenametljiva, Arizona predstavlja novu generaciju supermodela.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Top 5 manekenke

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search