Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 08. 2016

Vreli metali na premijeri filma "Suicide Squad" u Njujorku

Cara Delevingne i Margot Robbie u glamuroznim, metalik izdanjima

U Njujorku je održana premijera dugo iščekivanog filma "Suicide Squad", u kom glavne uloge tumače Cara Delevingne, Margot Robbie, Will Smith i Jared Leto.

Dok je Oskarovac poneo Gucci od glave do pete, uključujući i neobičan kaput, koji neodovljivo podseća na kostim, a društvo mu je pravio Alessandro Michele, kreativni direktor kuće, Will Smith je poneo klasično odelo, žene su bile te koje su uspele da zapale crveni tepih.

Margot Robbie je ponela Alexander McQueen haljinu sa jednorogom, uz savršenu šminku kojom domira tamno crveni ruž. Glumica je u haljini koju slobodno možemo da opišemo kao umetničko delo, izgledala nestvarno, poput neke gotik čarobnice, a jedina konkurencija joj je bila Cara Delevingne u ultra seksi izdanju.

Manekenka je izgledalo veoma izazovno u Anthony Vaccarello haljini, koja više otkriva nego što pokriva, a uz duge čizme od velura i retro frizuru, baš kao Robbie, make up je bio savršen i naglasio je prirodnu lepotu Delevingnove.

Viola Davis, koja igra još jedan od glavnih ženskih likova je takođe izgledala sjajno, ali veoma skromno u Vivienne Westwood haljini, ako je poredimo sa mladim plavušama, koje su osvojile crveni tepih.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search