Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 03. 2016

Nedelja mode u Parizu: Anthony Vaccarello jesen 2016.

Seksi, jednostavno i puno asimetrije

Anthony Vaccarello je među prvima predstavio kolekciju za jesen 2016. godine na Nedelji mode u Parizu. Dizajner se odlučio za brz, ali efektan, seksi, prisutup, gotovo u potpunosti se odričići boja.

"Ne postoji tema. To je moja verzija slobode", izjavio je Vaccarello pred samu reviju. Na pitanja da li će naslediti Hedi Slimana, rekao je da nema komentara, što je samo zaintrigiralo modnu javnost.

Od punk mačkaste šminke do providnih bluza i haljina, preko teškog pliša i androgene estetike, sve u vezi ove kolekcije je zavodljivo i namenjeno modernoj ženi koja se ne plaši da pokaže kožu. Asimetrične mini suknje i pocepane pantalone predstaljaju dizajnersku verziju ulične mode, a kao inspiraciju navodi princezu Stéphanie od Monaca tokom 80-ih.

Pred sam kraj italijansko-belgijski dizajner je uneo cvetni dezen sa šljokicama, dodajući da je želeo da u kolekciju ubaci malo romantike, što je i uspeo. Klasični krojevi su oživeli uz neočekivane šljokice, koje su i sjajan način da se zahvali 80-im, koje su inspirisale sve što vidite.

Noomi Rapace je bila u prvom redu i švedska glumica je potvrdila da i dalje radi na biografskom filmu o Mariji Callas. Najtraženiji muški model, Lucky Blue Smith, je takođe sedeo u prvom redu i najavio svoj novi album, koji je opisao rečju "groovy".

U galeriji pogledajte poslednju kolekciju dizajnera, koji će najverovatnije biti novi čovek Saint Laurent kuće:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search